Важливі інсайти протягом #LegalEmpowerment Leadership Course 2019 🇹🇯🇺🇦, корисні для будь-якої ГО, яка згуртовує людей навколо вирішення проблеми

Головна сторінка Pro Bono Важливі інсайти протягом #LegalEmpowerment Leadership Course 2019 🇹🇯🇺🇦, корисні для будь-якої ГО, яка згуртовує людей навколо вирішення проблеми

Важливі інсайти протягом #LegalEmpowerment Leadership Course 2019 🇹🇯🇺🇦, корисні для будь-якої ГО, яка згуртовує людей навколо вирішення проблеми:

☑️ Менеджер. Менеджеру не обов`язково знати все. Менеджер (або організатор процесу) – це людина, яка, в першу чергу, збирає людей, зацікавлених у вирішенні проблеми; дає їм простір для спілкування та обговорення болючих моментів; ставить питання та допомагає їм вийти на спільні проблеми.

☑️ Робота з даними. Використовуйте різні способи поширення інформації про вашу діяльність. Для натхнення потенційних партнерів – сторітелінг про цікаві кейси, а статистику – для підтвердження того, що ваша діяльність має плоди, та ще й які! Візуал, наукове обґрунтування, мапування – комбінуйте та отримуйте кращий результат! Зазвичай, ГО використовує у своїй діяльності якийсь один формат, а дарма. Ми невидимі без даних.

☑️ Що стосується “їх” – стосується усіх нас. Розумійте самі та пояснюйте іншим, що практично будь-яка проблема є спільною і так чи інакше стосується кожного.

🖇 І, важливо: ми можемо вирішувати точкові проблемні питання, знаючи та використовуючи право, але системні зміни вимагають від нас більшого. Об’єднавшись та діючи спільно ми здатні змінити ситуацію, змінити країну, і точно на краще!😉

📌 Простір Pro Bono готовий надати експертну юридичну підтримку для ефективної діяльності ГО-партнерам, готовим до розвитку та ефективних дій. Звертайтесь!